Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en uygun yükselmek politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Ancak kullanıcı nüshası 50 kişyavuz geçen katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en az yarısının korunmuş olması gerekir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya bileğindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Olası yangın veya rastgele bir tehlike yerinde binayı kısaca sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları binalmaktadır.

Birkötü şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve can eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok sıkı denetleme altında tutulmaktadır.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı derunin insanların dumandan zehirlenmesine yük olan müstacel mevki kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere bütün kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın merdiveni ile ilişkin yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çhileışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Acil çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni, ivedili durumlarda emin bir şekilde Yangın Merdiveni Kapısı binadan tahliye tedariklemek kucakin kullanılan hayati bir asayiş donanımıdır. İster ticari bir yapı isterse mesken olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Report this wiki page